fbpx

gyertek el együtt
egy jegy áráért

Tapasztald meg terepen,
személyes vezetéssel

Mire számíts az erdőfürdőzésen?

Képzeld el hogy olyan erdőbe lépsz be velem, amelynek minden ösvényét ismerem. Ahol biztonságban vagy. Ha magaddal hoztad a mobilod, megkérlek hogy némítsd le és mindenki más is ezt teszi, hogy ne zavarja meg az elmerülést a természetben. A figyelmed az erdőé. Csendben járjuk és lassan fedezzük fel a szegleteit. Könnyű, játékos feladatokat kapsz, amelyek felfedezésre hívnak… 

Megállhatsz és elmerülhetsz a táj látványában.

Megérintentheted a fákat, a puha mohákat és a selymes füveket.

Megfigyelheted az apró élőlényeket, amelyek mellett máskor elmennél.

Olyan részleteket veszel majd észre, ami mellett máskor elmennél. Újra érzed az anyaföld támogatását, a fák gyógyító erejét, a föld illatát, a folyó erejét, a lágy szellőt a bőrödön, a napsugarak táncát az arcodon … Segítek megtartani a figyelmed, vezetlek az erdőn át és támogatlak abban, hogy új arcát ismerd meg a természetnek. 

Csendben, mégis közösségben vagy, ahol rácsodálkozol mások tapasztalatára, hogy hányféleképpen vesszük észre a természetet. Történeteket hallasz arról, hogy kinek milyen tükröt art az erdő és milyen elakadásokon segíti őt át. Nemcsak egy táj többé, hanem a részed. Végtelen nyugalom járja át tested, lelked. Lassan meghallod a saját belső hangod, és megtalálod a saját belső csended. Kisimulsz.

Egy különleges erdei program, amelyekkel pár óra alatt valóban kisimul az ember. Egészségmegőrző és relaxációs séta, amely egyszerre feltölt és megnyugtat, erőt ad, feszültséget old és segít jelen lenni. Azok akik eljöttek, csupa pozitív dolgot vittek magukkal.

A vezetett erdőfürdőzéseken nem fordulhat elő az, hogy ne érezz valamilyen pozitív közérzetváltozást. Ha mégsem így történik, akkor garantálom azt, hogy visszautalom az igénybe vett szolgáltatás árát, így nem kell azon izgulnod hogy beválik -e vagy sem. 

Résztvevők véleményei

"Amit Valkó Zsuzsi csinál az SOKKAL TÖBB, mint egy közös pihentető séta. Ma a séta utáni napon sokkal összeszedettebb és magabiztosabb vagyok és a munkámban is hatékonyabb, úgy, hogy könnyedség és harmónia van bennem elszántság és koncentráció helyett. Aki teheti menjen. Én télen voltam és még megyek is, mert semminek nincs akkora ereje mint a természetnek."
Kotan Niki
Pedagógus
"Tegnap életem egyik meghatározó élményét élhettem át. Erdőfürdőzni voltam Valkó Zsuzsi vezetésével. A helyszín, a Budakeszi Arborétum egy mesebeli hely, nem is tudtam a létezéséről annak ellenére, hogy ott nőttem fel Budán… Hatalmas terület, gyönyörű, egészséges fenyvesek, hihetetlen fajgazdagság. Zsuzsi vezetése derűs, nyugalmas volt.
Berecz Ágnes
Biológus, fitoterapeuta

Különböző témájú program minden héten
Budapesten és környékén